TJÄNSTER:

ONLINE­REDAKTIONEN

Optimerar er onlinenärvaro till non-stop-arbetande kundmagneter!

 • ONLINE­REDAKTIONEN
  Omvandlar er blogg och social media till kontinuerligt arbetande kundmagneter!

Utnyttja möjlig­heterna online bättre!

MARKNADSFÖRING ONLINE är ett område under konstant förändring och man kan lätt bli överväldigad vid efterforskning av det som ofta benämns som Inbound Marketing (ibland andra termer). Vi syftar alltså vad man egentligen kan uppnå med plattformar som t.ex. social media, bloggar, m.m. för att nå nya målgrupper och behålla gamla.
FÖR ATT MÄRKAS och märkas på rätt sätt, i det stora flöde av postningar som sker på dessa plattformar, krävs det att det man postar är rätt utformat baserat på relevant strategi.
LÖSNINGEN på ovan problem är Onlineredaktionen, en tjänst från Artboostify!
 
Är du medveten om möjligheterna med Inbound Marketing?
 
 

Vad är
Online­redaktionen?

”ONLINE” syftar på Inbound Marketing och ”REDAKTIONEN" syftar på ett arbetssätt som påminner om en redaktions; att regelbundet skapa lockande och varumärkesbyggande innehåll!
BASERAT PÅ SKRÄDDARSYTT UPPLÄGG utför vi på månadsbasis våra insatser som omvandlar er blogg och social media till kontinuerligt arbetande kundmagneter.
 
Är du medveten om möjligheterna med Inbound Marketing?
 

HUR JOBBAR VI?

Vi analyserar er verksamhet och era mål­grupper. Utifrån detta skapar vi lockande dramatiserade koncept för innehållet i er Inbound Marketing!

KONCEPTEN BESTÄMMER OM VI PRODUCERAR ALLT, PRODUCERAR DELVIS ELLER STÖDJER.

Expert Infotainment. Sort of...

ETT HUVUDMÅL är att målgrupperna ska uppleva er verksamhet som en förtroendeingivande expert inom ert område. Detta genom ett kontinuerligt flöde av närvaro på lämpliga plattformar.
EFTER ATT ANALYSERAT er verksamhet och era målgrupper ger vi ett antal förslag på olika koncept som utgör startpunkt för kontinuerligt skapande av lockande, meningsfullt (exempelvis lärorikt) och ofta avvägt underhållande innehåll. De flesta branscher har mycket att vinna på att jobba strategiskt med Inbound Marketing. Våra koncept kan anpassas till allt från småfirmor till mellanstora företag.
”EXPERT INFOTAINMENT” av något slag är ofta den känsla som koncepten landar i men detta byggs också ihop med ett interaktivt relations­skapande med målgruppen (koncepten avgör hur mycket någon hos er blir direkt delaktig).
KAMPANJER när något behöver pushas på extra kan vi också ta fram t.ex. Facebook­annonsering, så kallade ”landningssidor” och strategiska hashtag-kampanjer på Instagram och/eller Twitter.
ÖVER TID, i takt med att inläggen blir fler, skapas på detta vis en mycket kraftfull auktoritet vilket också premieras av sökmotorer (vilket vi givetvis optimerar för).


Visuellt berättande prioriteras!

VI UTGÅR IFRÅN att människors ”attentionspan” idag är kort, inte minst i samband med mobil­användande. Därför lägger vi stor vikt vid att kommunicera med understöd av visuella medel där det är lämpligt utan att det känns som reklam; exempelvis varumärkesförstärkande storytelling i bildspråk (från foton till illustrationer även rörligt, även kombinerat), intresseväckande och kanske även underhållande infographics med mera. Alltså utöver det givna; effektiva texter. Detta fokus gör oss unika och är möjligt eftersom vi är en design- och bildkreatörsbyrå i grunden. Visuellt boostad Inbound Marketing från oss hjälper er på unikt sätt.  

 • Skriver ”Storytelling” anpassad för er målgrupp!

 • Designar Visuellt stöd Storytelling t.ex
  med infographics.
  Allt grafiskt profilerat.

 • Fotar Från ”reality” till stylat...

 • Illustrerar Många saker kommuniceras snabbare med illustrationer.
  Vi ”brandar” självklart manéret.

 • Allt eller stödja Konceptet bestämmer om vi
  producerar allt, producerar vissa saker eller
  har en stödjande funktion.

 • Regelbundenhet... ...i närvaron på nätet. Det ger effekt.

Innehållet som skapats används sedan i en för er skräddarsydd mix av t.ex. nedan sammanhang...

Blogg/Nyhetsflöde

...är ofta navet i Inbound Marketing.
Vi skapar innehåll efter uppsatta strategier.


Facebook

Verksamheter förväntas finnas på Facebook. Vi gjuter liv i ert konto vilket sökmotorer gillar.


Instagram

...är ett effektivt sätt att nå nya målgrupper. Vår visuella kompetens kommer till sin rätt.


Twitter

...är mer visuellt än dess textimage vill säga och ett bra sätt att nå oväntade målgrupper via hashtags.


Pinterest

...är en visuell anslagstavla och magnet för sökträffar. Vår visuella kompetens ger materialet kraft.


Youtube

...är epicentrum av infotainment; sådant som Google älskar. Vi idéar konceptet och producerar.


E-böcker

...ger tyngd vid byggande av en expertprofilering. Vi förädlar ert budskap med topnotch grafisk design och textstrukturering.


SEO

Search Engine Optimizing är grunden för att bli hittad. Vi fixar denna optimering och anpassad för de olika plattformarna.


Webb

Hur ska det vässade innehållet slå igenom på er webbsida? Vi ger förslag. Vid behov bygger vi webbplatser också.Du bestämmer fakturans storlek!

FÖR ATT ALLA verksamheter lätt ska kunna testa Onlineredaktionen så finns möjligheten att anlita oss i olika skalor. Vilken väg passar er?

I huvudsak coaching &
utbildning

Vi hjälper er igång både strategiskt och praktiskt med syftet att ni ska bli självgående.

Ni gör en del,
vi gör en del...

En avvägd lösning. Ni avsätter viss tid och vi tar vid med våra expertkunskaper.

Full flight:
Vi gör det mesta!

Vi agerar onlineredaktion i stort sett fullt ut och ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

INTRODUKTIONS­ERBJUDANDE! Vi bjuder på analysfasen och konceptframtagningsfasen!  

ANAR DU NYTTAN MED ONLINEREDAKTIONEN?

Kontakta oss för att bolla idéer!

Vi berättar gärna mer om hur Artboostify kan hjälpa er utifrån era unika premisser. Kontakta oss med knappen nedan. När vi är online kan du dessutom nå oss direkt via livechatten via gröna chattsymbolen till höger! • Ses över en kaffe?

KURIOSA: Hashtags som passar in på Onlineredaktionen är exempelvis: #digital-marketing-specialist #content-marketing-manager #inbound-marketing-specialist #visually-boosted-storytelling #design-boosted-storytelling #photograhpy-storytelling #illustration-adapted-for-storytelling #visually-boosted-expert-infotainment #nerdish-infotainment #authority-infotainment
 • ONLINEREDAKTIONEN Omvandlar er blogg och social media
  till kontinuerligt arbetande kundmagneter!