KOMPETENS/TJÄNST: Artbranding

 • Artbranding Ett lika spännande, som kaxigt,
  som sympatiskt komplement
  till övrigt arbete med ert varumärke!

 • Spännande eftersom målgruppen nås av
  något utöver vad som förväntas
  från en verksamhet!

 • Kaxigt eftersom bara en stolt verksamhet
  vågar berätta om sig själv bortom
  uppenbart marknadsförande!

 • Sympatiskt eftersom ni visar tillit till att er
  målgrupp kan ta in en större upplevelse
  än det direkta säljandet!

 • Ett komplement till raka budskap och renodlad
  profilering! Artbranding använder
  ett ledigt ”frekvensband!”

 • Skräddarsytt! Ta kontakt med oss så vi kostnadsfritt
  kan lägga en övergripande riktning för
  hur ett upplägg för er kan se ut!ARTBRANDING ÄR ALLTSÅ ytterligare ett sätt att bedriva marknadsföring med ett tilltal som når sina målgrupper i ett ”frekvensband” som är ledigt. Alltså ett komplement till det arbete ni idag bedriver med reklam och varumärkesbyggande.
ARBETSMETODEN BYGGER PÅ att vi processar valda aspekter angående er verksamhet med en nyskapande konstnärlig metod utöver strategiarbete och designprocess. Er övriga profilering och reklamkommunikation får som resultat då, kompletterande sällskap i sammanhang där tillfälle finns.
VAD DET KAN RESULTERA I vet vi inte förrän efter vi analyserat er men typ av uttryck kan potentiell handla om allt från konstfulla bilder i blandteknik, till t.ex. estetiska och intressanta dokumentärfotoserier av er verksamhet. Ibland kan det handla om s.k. installationer (d.v.s fysiska objekt) eller projiceringar av videokonst som baseras på er verksamhets anda.
DET SOM TAS FRAM kan appliceras i en rad olika sammanhang; exempelvis fysiska miljöer där målgruppen finns (entréområde, väggar, fasadväggar, konferenssal), del av fordonsdekor men också på t.ex. del av förpackningsdesign, klädtryck, del av trycksaker, del av webb och inte minst sociala media där man t.ex. kan regelbundet kan posta spännande Artbrandade bilder som strategiskt stämmer med er verksamhet!

VI VILL BERÄTTA MER LIVE!

Kontakta oss för att bolla idéer!

Artbranding bör beskrivas live eftersom vilka NI är spelar avgörande roll! Därför kommer vi gärna och demonstrerar och bollar idéer. Ett grundläggande informationsmöte kan gå snabbt men när idéer börjar ”studsa” kan tiden såklart dra iväg! Kontakta oss med den gröna knappen eller ring 073-703 61 68.
INTRODUKTIONS­ERBJUDANDE! Vi bjuder på analysfasen och konceptframtagningsfasen!För att skapa en känsla...

för hur stor vidd av uttryck Artbranding kan landa i, har vi på vår anslagstavla ”Expressions possible for Artbranding” på Pinterest samlat exempel på kreationer från nätet som i sitt uttryck svänger på dessa våglängder! OBS: I ett riktigt projekt för er kommer ni uppleva en genomgripande känsla av mening och budskap som inte går att få fram med enbart inspirationsexempel.

Länk till ovan anslagtavla här: ”Expressions possible for Artbranding”

Bilderna nedan...

visar hur den klientunika lösningen blev för en tidigare kund som jobbar med LED-teknik i skyltar...

Case Ledolight

Ovan bild och nedan bilder visar ett exempel på Artbranding: Den teknik klientföretaget Ledolight arbetar med användes för att göra artbranding-verk som placerades på en fasad. Med detta koncept kommunicerades möjligheterna med tekniken på ett iögonfallande sätt. Verken gjorde premiär under konsteventet "Lights In Alingsås".VI VILL BERÄTTA MER LIVE!

Kontakta oss för att bolla idéer!

Artbranding bör beskrivas live eftersom vilka NI är spelar avgörande roll! Därför kommer vi gärna och demonstrerar och bollar idéer. Ett grundläggande informationsmöte kan gå snabbt men när idéer börjar ”studsa” kan tiden såklart dra iväg! Kontakta oss med den gröna knappen eller ring 073-703 61 68.
INTRODUKTIONS­ERBJUDANDE! Vi bjuder på analysfasen och konceptframtagningsfasen!